söndag 2 september 2012

Prinsesstårta.

1 sockerkaka (klicka här för att komma till receptet)
Ca 1 dl sylt (eller mixade bär
t.ex. jordgubbar, hallon eller blåbär)
Ca 2 dl vegansk vaniljkräm (hemmagjord eller färdigköpt)

Ca 3 dl vispbar vegansk grädde

Dela kakan i två bottnar.
Bred ett lager sylt eller mixade bär på tårtbottnen.
Bred på vaniljkräm ovanpå sylten & lägg på andra bottnen.
Nu kan tårtan stå & dra till sig ett par timmar eller över natten.
Vispa grädden riktigt tjock.
Bred ett ganska tjockt lager grädde på tårtan & runt kanterna.

Recept från vegania.net

OBS! Nästa år/nästa gång jag ska göra en tårta så tänker jag dekorera den.
Men det här var min första gång att ens göra en egen tårta. Köpt annars.
& min första vegantårta. Känns riktigt bra! Den var nomnoms.

Rekommenderas.