1 sockerkaka (klicka här för att komma till receptet) Ca 1 dl sylt (eller mixade bär t.ex. jordgubbar, hallon eller blåbär) Ca 2 dl vegansk vaniljkräm (hemmagjord eller färdigköpt)
Ca 3 dl vispbar vegansk grädde
Dela kakan i två bottnar. Bred ett lager sylt eller mixade bär på tårtbottnen. Bred på vaniljkräm ovanpå sylten & lägg på andra bottnen. Nu kan tårtan stå & dra till sig ett par timmar eller över natten. Vispa grädden riktigt tjock. Bred ett ganska tjockt lager grädde på tårtan & runt kanterna. Recept från vegania.net OBS! Nästa år/nästa gång jag ska göra en tårta så tänker jag dekorera den. Men det här var min första gång att ens göra en egen tårta. Köpt annars. & min första vegantårta. Känns riktigt bra! Den var nomnoms. |
söndag 2 september 2012
Prinsesstårta.
Rekommenderas.
-
Det blev en helkväll hos min såkallade extra mammi (Christel), som är mammi till två av mina syskon. (vi delar pappi dock) Hon brukade va...
-
Inköpslista. Sojamjölk Soygurt Gott i maten Sura nappar Frimärke Kom hem med allt förutom soygurt & sura nappar. (hittade inte de ve...
-
Jag kom in på gymnasiet. Barn & fritid i Klippan, på åbyskolan. Det känns rätt bra. faktiskt. Bytte från den här skolan för ca två å...